Англійський цибулевий суп
Я пропоную вам приготувати чудовий і незвичайний цибулевий суп за рецептом Джеймі. До того ж, ця страва не може не зацікавити, адже Олівер знайшов британську варіацію знаменитого французького супу.
- Вершкове масло - 100 г
- Оливкова олія
- Свіже листя шавлії - жменя
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля біла - 2 шт.
- Цибуля червона - 3 шт.
- Цибуля ріпчаста - 2 шт.
- Цибуля порей - 1 стебло
- Морська сіль і мелений чорний перець
- Бульйон - 1 літр
- Хліб - 4 шматочки
- Твердий сир - 100 г
Готувати цей суп за рецептом Джеймі Олівера потрібно в горщиках для запікання. У сковороді з товстим дном топимо вершкове масло, додаємо оливкову олію, трохи порубаний часник і частину листя шавлії. Додаємо порізаний червону, білу, ріпчасту цибулю і цибулю порей. Солимо, перчимо, нещільно накриваємо кришкою і готуємо на маленькому вогні 20 хвилин. Знімаємо кришку, перемішуємо і готуємо ще 15 хвилин, поки цибуля не набуде золотавого відтінку й солодкого аромату. Вливаємо бульйон або воду, даємо закипіти і варимо ще 7-10 хвилин.
Коментарі
Дописати коментар