Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво народився й виріс у Колумбії. За зізнанням самого шеф-кухаря, інтерес до кулінарії передався йому від матері. Причому його цікавила не просто сама процедура обробки продуктів, але й її естетичний бік. У старших класах захоплювався образотворчим мистецтвом. Вступив до Кулінарної АкадеміїБоготи, після закінчення якої у 1992 році починає роботу в найкращих п'ятизіркових готелях Колумбії. Серед них «Metrotel Royal Park», «Relais Chateaux», «Hoteles Royal». У 1995—1999 роках викладає в Національній кулінарній академії міста Медельїн. У віці 27 років його запрошують стати шеф-кухарем одного з найрозкішніших готелів США — Hilton Boston Back Bay у Бостоні. Він став наймолодшим шеф-кухарем Hilton у Північній Америці за весь час існування цієї мережі готелів. У перші дні роботи через молодий вік колеги навіть не сприймали Ектора серйозно, але невдовзі переконались у його професіоналізмі. Як стверджує сам Ектор Хіменес-Браво, робота у США дуже вплинула на нього, под
Коментарі
Дописати коментар