Ектор Хіменес-Браво народився й виріс у Колумбії. За зізнанням самого шеф-кухаря, інтерес до кулінарії передався йому від матері. Причому його цікавила не просто сама процедура обробки продуктів, але й її естетичний бік. У старших класах захоплювався образотворчим мистецтвом. Вступив до Кулінарної АкадеміїБоготи, після закінчення якої у 1992 році починає роботу в найкращих п'ятизіркових готелях Колумбії. Серед них «Metrotel Royal Park», «Relais Chateaux», «Hoteles Royal». У 1995—1999 роках викладає в Національній кулінарній академії міста Медельїн. У віці 27 років його запрошують стати шеф-кухарем одного з найрозкішніших готелів США — Hilton Boston Back Bay у Бостоні. Він став наймолодшим шеф-кухарем Hilton у Північній Америці за весь час існування цієї мережі готелів. У перші дні роботи через молодий вік колеги навіть не сприймали Ектора серйозно, але невдовзі переконались у його професіоналізмі. Як стверджує сам Ектор Хіменес-Браво, робота у США дуже вплинула на нього, под
У рамках VI Всеукраїнського творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами» з нагоди святкування Дня матері в ДПТНЗ «Синівський ПАЛ» пройшов І етап цього заходу. У ньому взяли участь учні всіх груп ліцею. Вони змагалися на кращий малюнок за темою, вірш та лист до мами. Згідно з рішенням журі учні посіли місця в різних номінаціях у такому порядку: - малюнок ІІ місце – група 12 (Владислав Курінено), ІІ місце – група 43 (Денис Козун), ІІІ місце – група 21 (Василь Василенко), ІІІ місце – група 33 (Любов Алещенко), За активну творчу позицію дипломом відзначено роботу Костян Ніки; - вірш ІІ місце – група 24 (Оксана Крючко), ІІІ місце – група 13 (Анастасія Клепешньова), ІІІ місце – група 24 (Вікторія Бовдуй); - лист до мами І місце – група 32 (Діана Зима), ІІ місце – група 21 (Артем Онищенко), ІІІ місце – група 23 (Аліна Грибіник), ІІІ місце – група 24 (Ірина Жогло). Попередньо в ліцеї також був проведений І етап конкурсу «Охорона праці очима дітей». На нь
Бували у Вас колись ранки, коли прокидаєшся голодним, як пес? Ось цей сендвіч є моєю розв’язкою таких проблем. Швидко, смачно, ситно і можна використати залишки попередньої вечері… Що треба ? Гречаний хліб (наприклад, Родинна ковбаска), 2 слайси по 1,5 см 1 дуже свіже яйце Салат-мікс (наприклад, рукола, лоло росо, романеско…) 3 тоненьких слайсів холодної печені або шинки Помідор (по 2 слайси жовтого і червоного) Гірчично-медовий соус Як робити ? Хліб на маленькому вогні просмажити на оливковій олії з обох сторін, поки не почне набирати кольору. Зняти з вогню і натерти зубчиком часнику. За той час у тих же сковорідках посмажити 1 яйце, накривши кришками посудин. Жовток має лишитися цілим, теплим, але рідким. Це робити на малому вогні до 2 хв. Хліб помазати гірчичним соусом. На одному розмістити жменьку салату, кілька слайсів теплого м’яса і помідор. В кінці помістити яйце з жовтком догори. Накрити другим слайсом хліба і обережно притиснути. Частину жовтка має втягнути хлі
Коментарі
Дописати коментар